Életmód

Alma? Körte? Homokóra? – ilyen edzést válassz!

Miért jó, ha tudod, milyen a testalkatod? Leginkább azért, hogy csinosan és alkatodnak megfelelően tudj felöltözni, illetve az alkatodnak megfelelően tudj sportolni! Igen! Nem mindegy, hogy melyik sportot választod!

“Körte”

A körte alkatú hölgyek deréktól lefelé, azaz csípőben erősebbek. A feltűnő felsők jól állnak, az alsó fertályt pedig próbáljuk, “eltakarni”.

Milyen gyakorlatok segítenek a körte típusú hölgyeknek? A csípőtájéki edzés a fontos. Igyekezzünk guggolásokat végezni, vagy gyalogoljunk, vagy fussunk! Futópadon 20 perc, vagy 20 perc ugrálókötelezés is hasznos lehet! Ha még inkább szeretnél a homokóra típushoz formálódni, akkora karodat is erősítheted, hogy a derekad keskenyebbnek hasson!

“Alma”

Az alma típusú hölgyeknek kicsit nehezebb elérni az ideális alkatot, de nem lehetetlen! Kicsit többet kell edzeni, de megéri! A lényeg, hogy minden testrészt jól megmozgassunk! Hasznos lehet az aerobic, az úszás, a tánc (pl. hastánc), az intervall.

Se nem alma, se nem körte? Olvass tovább a Dundi Angyal blogon, ahol a Te alakod leírását is megtalálod!

Alma? Körte? Homokóra? -ilyen edzést válassz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top