Életmód

Megható! Lufira írt levelet elhunyt apjának a tini

A most 16 éves Ashlynn Marracino édesapja 2008-ban hunyt el. A lány minden évben január 6-án levelet ír az édesapjának a születésnapjára, és egy lufin felengedi azt az égbe.

“Adj nekem egy jelet! Bármit, amiből tudhatom, hogy ott vagy! Hiányzol, és vissza akarlak kapni” – írta az idei üzenetében Ashlynn.

A lufit másnap 400 mérföldre a lány lakóhelyétől, a kaliforniai Auburnben, egy étterem parkolójában találta meg egy vendég, aki aztán bevitte azt az étterembe, és megmutatta a tulajdonosnak, Lisa Swisley-nek. Az asszony nagyon meghatódott az üzeneten, és mivel Ashlynn ráírta a teljes nevét, megkereste őt a Facebookon. A történetet közzétette Auburn város egyik Facebook-oldalán is, arra biztatva az embereket, hogy írjanak a lánynak. A lufit pedig az éttermében kitűzte egy táblára, ahol a vendégek szintén hagyhattak üzeneteket.

Lufira írt levelet elhunyt apjának a tini

A lánynak rengetegen küldtek ajándékot és bátorító leveleket. Swisley és Ashlynn pedig Skype-on beszéltek egymással.

A tinilány úgy érzi, megkapta a jelet, amit kért, úgy érzi, az apukája így üzent, hogy szereti őt, és ne keseredjen el. Elárulta azt is, hogy azt megelőző éjszaka, hogy az édesapja meghalt, még felhívta őt, de akkor nem vette fel a telefont. Azóta is arra vágyik, bárcsak helyrehozhatná ezt a hibát.

Forrás: Yahoo News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top