Életmód

Ajándékozd meg magad is! – Ajándékozz együtt töltött időt!

Ha szereted a jó filmeket, akkor itt az ideje, hogy ne csak szeretteidet, de magadat is megajándékozd karácsonykor! Olyan sikerfilmek várnak rátok, mint a Szürke ötven árnyalata és a Bosszúállók: Ultron kora.
Ajándékozd meg magad is! - Ajándékozz együtt töltött időt!

A budapesti Sugár Mozi most különleges akcióval kedveskedik neked, ha moziélménnyel ajándékoznád meg azokat, akik fontosak számodra.

A Sugár Moziban ugyanis teljes, valamint kedvezményes árú, 2D és 3D-s előadásokra is felhasználható jegyeket vehetsz ajándékba, s ha 3 ugyanolyan típusú ajándékjegyet vásárolsz, a negyediket grátisz megkapod!

“Számomra pont kapóra jött ez az akció, mivel egyébként is szeretek a sál és a zokni helyett inkább együtt töltött időt ajándékozni karácsonyra. Be is vásároltam a jegyekből: egy-egy köteg a szüleimnek és az öcsémnek, a pasimnak és egy baráti párnak, na és egy a csajoknak, hogy legyen azért csajos esténk is” – mondta Nikolett.

Ha most vásárolsz be az ajándékjegyekből, fél éved lesz arra, hogy kiválaszd a legjobb filmeket, amiket így kedvező áron nézhetsz meg! De nézzük, milyen kihagyhatatlan filmek is várnak rátok 2015-ben!

A szürke ötven árnyalata

Az utóbbi évek egyik legnagyobb bestsellere a Szürke ötven árnyalata. Az erotikus trilógiából több mint 100 millió példányt adtak el világszerte, s bizonyára az első regényből készült film is nagy siker lesz. A sokak szerint botrányos könyv alapján erotikus partikat szerveznek, itthon pedig az “elfordítások” miatt nevettek rajta sokan: a Kings of Leon zenéje helyett ugyanis az Oroszlánkirály illett a forró hangulathoz a magyar változatban.

Aki esetleg nem olvasta a könyvet, annak röviden annyit kell tudnia a történetről, hogy egy egyetemista lány, Ana megismerkedik egy sikeres üzletemberrel, Christian Grey-jel. A lány azon nyomban bele is habarodik a fiúba, akinek furcsa és titokzatos vágyálmai vannak.

Jurassic World

A Jurassic Park rajongói már bizonyára nagyon várják a 4. részt, amiben ezúttal is jó sok borzongásra és fantasztikus látványvilágra számíthatunk. “Szóval fogtad magad és megalkottál egy új dinoszauruszt? Ez talán nem a legjobb ötlet” – hallhatjuk a szédületesen jóképű Chris Pratt szájából, s mit ne mondjunk, igaza lesz…

Ajándékozd meg magad is! - Ajándékozz együtt töltött időt!

Argo 2.

Tíz évet kellett várni erre is, de végre megnézhetjük Árpa Attila filmjének folytatását, aminek egyik érdekessége, hogy az első részben fejbe lőtt Tyson visszatér – kíváncsian várjuk, hogyan!

Kódjátszma

Már most úgy tartják a kritikusok, hogy ez a film egy rakás Oscar-jelölést fog bezsebelni, többek között a főszerepet alakító Benedict Cumberbatch is esélyes erre. Ha tetszett az Egy csodálatos elme, akkor ez a film várhatóan még jobban fog. Az Alan Turning életéről szóló film arról az emberről mesélt, aki az Enigma-kód feltörésével gyakorlatilag megnyerte a 2. világháborút…

Ajándékozd meg magad is! - Ajándékozz együtt töltött időt!

SpongyaBob: Ki a vízből!

SpongyaBob Kockanadrág, a világ kedvenc tengerlakó puhánya a mi világunk partjaira lép eddigi leghősiesebb és legtérhatásúbb kalandjában. S mindezt a csodahambi receptjének eltűnése miatt. Remek szórakozás, vélhetően nem csak gyerekeknek!

Bosszúállók: Ultron kora

A Marvel egyik legsikeresebb csapata, a szuperhősök legválogatottabbjai szállnak ismét szembe a Gonosszal a bolygó megmentéséért. Vasember, Amerika kapitány, Thor, Hulk, Fekete özvegy és Sólyomszem ismét együtt, egy utolsó nagy megmérettetésben a pusztító Ultronnal szemben – a hősök szerepében ismét olyan szupersztárok, mint Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, és Samuel L. Jackson. Minden korosztálynak, kicsiknek és nagyoknak is igazi, nagyvászonra illő, gigantikus látványt ígérő mozi lesz ez 2015 májusában!

Ajándékozd meg magad is! - Ajándékozz együtt töltött időt!

Ne feledd tehát, ha filmélményt ajándékoznál, december 20-ig akcióval vár a Sugár Mozi! A jegyeket a vásárlástól számított 6 hónapon belül lehet felhasználni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top