Életmód

Szenzációs ajánlat egy egészséges kikapcsolódásra

Ha szép, családias környezetben töltenél el pár napot, ráadásul az egészséged megőrzésére is figyelmet fordítanál, van számodra egy tippünk. (x)
Szenzációs ajánlat egy egészséges kikapcsolódásra

Hajdúszoboszló csendes, kertvárosi részén, a Hőforrás Rekreációs Centrumban olyan környezet várja a felüdülni vágyókat, amely valóban ideális az év végi pihenésre. A családias környezetben megtalálható mindaz, ami az egészséges kikapcsolódást szolgálhatja. A városközponthoz közel fekvő panziótól percekre található Közép-Európa legnagyobb strandja, a HungaroSpa gyógyfürdő, illetve az Aqua-Palace élményfürdő. Ám a panzióból sem kell kimozdulni ahhoz, hogy kellemesen töltsünk el néhány napot. Idén készült el, így vadonatúj, modern wellnessrészleg várja a vendégeket, infra- és finn szaunával, fitneszteremmel, kondigépekkel, hideg vizes és beltéri pezsgőmedencével.

A kétágyas erkélyes szobák minden szükséges felszereléssel ellátottak, minden korosztálynak. A gyerekes családok számára is ideális választás, hiszen a játszótér, pingpong, csocsó, lengőteke jó szórakozás az aprónépnek és az egész családnak.

Szenzációs ajánlat egy egészséges kikapcsolódásra

Egészséges pihenés

A Hőforrás Rekreációs Centrum kellemes kikapcsolódást nyújt bárkinek, ám igazi különlegességét az egészségügyi szolgáltatások jelentik. Kellemes környezetben, felkészült szakemberek segítségével különféle diagnosztikai vizsgálatok és gyógykezelések vehetők igénybe a HRC Medical Centerben, a következő területeken:

  • A HRC fizioterápiáján gyógytorna és elektroterápiás kezelés kérhető. Hogy mire jó az elektroterápia? A kezelések során elektromos áram segítségével gyógyszer juttatható a fájdalmas területre, vagy maga az áramforrás használható fájdalomcsillapításra, keringésjavításra, izomlazításra és -erősítésre. Az kezelés helyileg hat, nincs mellékhatása.
    A HRC Medical Centerben egyéb, reumatológiai ellátások is elérhetők, ahol a szakemberek a gerincbántalmak, ízületi fájdalmak, csontritkulás és más hasonló jellegű panaszok esetén tesznek javaslatot az életmódbeli változtatásokat és kezelést illetően.
  • A gasztroenterológiai vizsgálat a gyomor-, bél-, máj-, epe- és hasnyálmirigy-problémákkal küzdők számára lehet segítség. A vizsgálat részletes kikérdezéssel kezdődik, majd sor kerülhet laboratóriumi (vér-, vizelet-, széklet-) vizsgálatokra, hasi ultrahangvizsgálatra, gyomor- és béltükrözésre, valamint minden egyéb gyomor-bél rendszeri betegség vizsgálatára, hogy a szakemberek megtalálják a legmegfelelőbb kezelési módot.
    Új szolgáltatásként gasztroszkópia, azaz gyomortükrözés is végezhető, ami rendkívül eredményesen deríti fel az esetleges elváltozásokat. Lehetőség van szövettani mintavételre, biopsziára is.
Szenzációs ajánlat egy egészséges kikapcsolódásra
  • A kardiológiai vizsgálat során a szív- és érrendszeri betegségek felderítésére kerül sor. A kórelőzmény felvételén kívül többféle vizsgálati mód is elérhető a HRC Medial Centerben, többek között EKG, terheléses EKG, szívultrahang, Holter-monitorozás. A vizsgálatokat követően a HRC szakorvosa írásos összegzést készít, amelyben felvilágosítja a vendéget az egészségi állapotáról, esetleg javaslatot tesz a kezelésre.
  • A kiterjedt egészségügyi vizsgálatok és kezelések mellett a Medical Center kiemelt területe a fogászat. A kiváló szakemberek kellemes, nyugtató légkörben végzik munkájukat. Az alapos panaszfeltárást követően kezelési tervet készítenek a vendégek számára, illetve a legkülönbözőbb beavatkozásokat végezhetik el, a fogmegtartó kezelésektől kezdve fogpótláson, implantáción át a fogfehérítésig vagy éppen koronák, betétek elkészítéséig.
Szenzációs ajánlat egy egészséges kikapcsolódásra

Ha a kellemes kikapcsolódást hasznos egészségmegőrzéssel párosítanánk, keresve sem találhatnánk jobb helyet a Hajdúszoboszlói Hőforrás Rekreációs Centrumnál. Akit részletesebben is érdekelnek a kikapcsolódási lehetőségek és egészségügyi szolgáltatások, látogasson el a HRC panzió oldalára! Most a legkülönbözőbb igényekre, időpontokban érhetők el az üdülési csomagok, a panzió befogadóképességéig.

Szenzációs ajánlat egy egészséges kikapcsolódásra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top