Életmód

7+1 tipp, hogy karácsonyra fitt maradj

A karácsony és a szilveszter összesen 4 nap. Legyünk őszinték, majdnem teljesen mindegy, hogy ebben a négy napban mit teszel vagy mit nem, hogy mennyit eszel és miből, mert az a szörnyű igazság, hogy nem ezen fog múlni, hanem a másik 361 napon! Nézzük a tippeket:
  1. No stress

Ne görcsölj rá, mert minek. Nem a 2 szem szaloncukron és az este a pulyka/hal/liba mellé (nem tudom, hogy kinél mi a szokásos menü) elfogyasztott köret fogja eldönteni, hogy nyáron kelleni fog-e a strandkendő vagy sem.

  1. Figyelj oda!

Emellett viszont próbálj meg ügyelni a mennyiségekre. Mivel a karácsonyi fogások zsírosak, ezért köretnek próbálj meg zöldségeket és salátát választani. Nálunk biztos, hogy lesz. Próbáld meg vagy a zsírt vagy a szénhidrátot magasan tartani a másik kárára.

  1. Tartsd szinten!

Fogd meg a karácsonyi menüt, saccolj, és simán illeszd be egy szintentartó étrendbe. A fehérje legyen meg, a többi erre a 4 napra teljesen mindegy. Hogy miért szintentartó? Mert ha még nem tetted tönkre az anyagcserédet, akkor 2000-2200 kalórián szinten tudsz tartani. Abba pedig nagyon sok minden belefér (én pl. a 165 centimhez 2300-on tartok szinten) anélkül, hogy minimális nyomot is hagyna az alakodon.

Mit tehetsz még? A többi tippet a Do it, dream it blogon találod!

7+1 tipp, hogy karácsonyra fitt maradj

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top