Életmód

Időjárás: támad a köd pénteken

Várható időjárás az ország területén péntek estig.

Napközben fokozatosan szakadozik, csökken a felhőzet, de főleg a Dunántúl nyugati és déli részén, valamint a Dél-Alföldön maradhatnak erősen felhős vidékek is. Éjszaka a gyengén felhős Északi-középhegység vidékén, valamint az Észak-Alföldön nagy területen, másutt csak foltokban köd képződik, illetve az erősen felhős területeken párásságra számíthatunk.

Pénteken napközben a köd fokozatosan ritkul, de Nógrád, Heves és Pest megye egyes részein tartósan megmaradhat. Másutt változóan, a délnyugati országrészben kisebb körzetekben erősen felhős idő várható. Számottevő csapadék nem valószínű, legfeljebb jelentéktelen ködszitálás fordulhat elő. Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2, +6 fok között alakul, a kevésbé felhős északi, északkeleti országrészben lesz a hidegebb.

A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken többnyire 9, 13 fok között valószínű, a tartósan párás, ködös helyeken 5 fok közelében marad

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top