Életmód

Akár nyolc hétre is szabadságra mehet a szőrtelenítéstől!

Mi nők órákat töltünk a nem kívánt testszőrzet sokszor fájdalmas eltávolításával a fürdőszobában, vagy drága szépségszalonokban, de ennek most vége!
Akár nyolc hétre is szabadságra mehet a szőrtelenítéstől!

A Philips kifejlesztette a Lumea készüléket, mellyel akár nyolc hétig is selymesen sima maradhat a bőrünk. A vezeték nélküli otthoni szőrtelenítő minden eddiginél gyorsabban távolítja el a szőrzetet, és tartós simaságot biztosít az Intenzív Pulzáló Fény (IPL) technológiának köszönhetően.  

A Philips Lumea a fény gyengéd impulzusait alkalmazza a szőrszál gyökerénél, így azok természetes módon kihullanak, sőt, kutatások azt is bizonyítják, hogy a kezeléseknek köszönhetően több mint 80%-kal kevesebb szőr nő újra. Az időnkkel is jól gazdálkodhatunk, hiszen mindössze 15 percet vesz igénybe mindkét láb kezelése. A Philips Lumea segítségével biztonságosan eltávolíthatjuk a szőrt az arcról és az intim területekről is. A beépített UV-szűrő megvédi a bőrt, valamint tetszés szerint állíthatjuk be a bőr-és szőrtípusunknak megfelelő fényerősséget.

De hogyan is működik a Philips Lumea?

Akár nyolc hétre is szabadságra mehet a szőrtelenítéstől!

A Lumea enyhe pulzáló fényt bocsát a szőrtüszőkbe, a pulzálás pedig hővé alakul, melynek következményeként megáll a szőrszálak növekedése. A szőrtüsző nyugalmi fázisba kerül, mely természetes jelenség és egyike a növekedési ciklus három fázisának. A szőrszálak fellazulnak és természetes módon, fájdalommentesen kihullanak. Amíg a szőrtüsző nyugalmi fázisban van, nem növeszt új szőrszálat. Így akár 8 hétig is élvezhetjük bőrünk selymes simaságát.

Próbálja ki most a Lumeát, mert a Philips 90 napos pénzvisszafizetési garanciát kínál a 2014. október 1. és 2015. január 31. között Magyarországon vásárolt készülékekre.

Részletek: www.lumea.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top