Életmód

Fogyás: miért mindig másnak sikerül?

Amikor iskolába jártam, és vizsgaidőszakban durvább vizsgákhoz érkeztünk, mindig azzal vigasztaltam magamat és a csoporttársakat, hogy nálunk sokkal hülyébbeknek is sikerült ez már. Lehet, hogy kicsit erős, de működött. Vajon a testsúllyal kapcsolatban is működhet?

Így vagyok ezzel a fogyás dologgal is: hát nehogy már! Nekem is van olyan akaraterőm, mint az alább látható lányoknak! És neked is van, valójában döntés, elszántság kérdése a siker. Ami bennük működött, az az akarat, hogy végigcsinálják, és valószínűleg a kezdeti sikerek ösztönözték őket arra, hogy folytassák. Nézzétek meg az “utána” képeket: mindegyik arcon boldog mosoly, mert MEGCSINÁLTA! Amikor sikeres fogyókúrákat hajtottam végre, nemcsak az elért súly volt az, ami örömöt adott, hanem az, hogy uraltam a testemet, nem pedig a testem uralt engem. Nem az történt, amit a lustaság és a megszokások sugalltak – á, ne menj edzeni, fáradt vagy, hű, most tényleg megérdemelnél egy sütit -, hanem amit a lelkemben elhatároztam, és amihez tartottam magam.

El lehet érni az egészséges súlyt, le lehet fogyni.

Fogyás: miért mindig másnak sikerül?
Fogyás: miért mindig másnak sikerül?
Fogyás: miért mindig másnak sikerül?
Még több inspiráló fotó az Egy kövér nő naplója blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top