Életmód

5 cikk, amit nagyon szerettetek, és jól jön a hosszú hétvégére

És tényleg azt tudja ez a cikk, amit a címe ígér. 5 olyan cikket választottam az elmúlt hetünkből, amit kár lenne kihagyni, és a hosszú hétvégén lesz rá idő is, és még jól is jöhet.

1. Bevásárlólista

Persze nem a hosszú hétvége alatt szokás nekiállni a fogyókúrának, de ha letöltöd a diétázóknak szánt bevásárlólistánkat, megkönnyítheted a dolgod, és nem kell a négy nap után lelkiismeret-furdalással és pluszkilókkal küzdened. Itt a cikk!

2. A nő, aki a magyar vízilabdacsapat lelkét támogatja

Nagy kedvencem az elmúlt hetekből ez az interjú, amit Dreissiger Ági kolléganőm készített a magyar férfi vízilabda-válogatott pszichológusával. Ha kimaradt, mindenképp érdemes elolvasni, pláne, hogy egész más szemszögből pillanthatunk bele a vízilabdások életébe, mint eddig.

 3. “Petikém, most nagyon pörögsz”

Sokan még nem hallottak erről a betegségről. Pedig nagyon is létezik. Bakóczy Szilvia egy ADHD-s gyermeket nevelő édesanyával és orvosokkal beszélgetett. Nagyon sok hozzászólás érkezett a témában.

4. Intim pillanatok: nők a hálószobában

Szuper fotósorozat – ahogy a címből is kiderül – szegény vagy gazdag nőkről, a saját hálószobájukban.

5. Tócsi, tócsni, bere

Na, ez után a gasztrocikk után tényleg nincs más választása az ember lányának (vagy fiának), mint hogy nekilásson krumplit pucolni. Imádom, és olyan egyszerű, a hosszú hétvégén reggelinek, vacsorának vagy köretnek valamelyik ebéd mellé, pont jó. Itt vannak az őrült jó fotók és receptek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top