Életmód

Beteljesült álom: az oltárhoz sétált a lebénult lány

Hat évvel ezelőtt egy autóbalesetben lebénult az iowai Gina Giaffoglione McClelland. A tragikus baleset után azonban nem hagyta el magát a volt sportoló, hanem folyamatosan edzett, és mindent megtett azért, hogy saját lábán sétáljon az oltárhoz.

Leendő férje,John Springhower épp a mindig mosolygós Gina optimizmusára és lelkesedésére figyelt fel. “Ő egy csodálatos srác. Engem lát, és nem a tolószéket” – mondta vőlegényéről a lány, aki elhatározta, hogy a kerekesszék helyett az édesapja oldalán vonul majd az oltárhoz.

Gina több hónapos kezeléssorozaton esett át az egyik rehabilitációs intézetben. A terápia hatására folyamatosan erősödött.  A fejlődést ráadásul sikerült titokban tartania. Másfél év után már fel tudott egyenesedni és arra is képes volt, hogy merevítők és mankó segítségével sétáljon.
Az esküvőn a protézisek nem látszottak, Gina menyasszonyi ruháját ugyanis úgy alakították, hogy takarja azokat. Az óriási meglepetésről csak a fiatalok hozzátartozói tudtak. A násznép csak az esküvőn szembesült a csodával, azzal, hogy Gina az édesapja mellet a saját lában vonult az oltárnál várakozó szerelméhez.   

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top