Életmód

Óránként 30 ezerért kedves hozzád a férfiszolga

"Milyen férfi az, aki azt csinálja, amit mondok neki?" – tette fel szinte felháborodva az egyik kolléganőm a kérdést, amikor meghallotta, hogy óránként 125 dollárért (nagyjából 30 ezer forint) férfi cselédeket lehet bérelni San Franciscóban, hogy "úgy bánjanak veled, mint egy királynővel".

Ez utóbbi szlogent nem én találtam ki, ebben a kis tanulságos reklámfilmben is szerepel, amiben azt is elmagyarázzák, miért van szüksége az ember lányának férfiszolgára. A kisfilm szerint a vetkőző fiúk ideje lejárt, mert ugye, ki akarja, hogy egy ismeretlen pénisz csapja orrba a legjobb barátnői előtt.

És hát mit is akarnak a nők valójában? A szolgaszolgálat szerint csak azt, hogy valaki – de lehetőleg jóképű legyen – tartsa a fejük felett a napernyőt, fotózza őket, lehetőleg zongora is legyen a közelben, pezsgőt töltsön a medence partján, és még csak megköszönni se kelljen neki. A vége pedig igazán gyomorforgató, amikor a nők ülnek a szolgák hátán, akik súrolják a padlót, és boldogok, hogy óránként 30 ezerért súrolhatják.

A cég szerint ez semmiképp nem a férfi test tárgyiasítása, szerintünk pedig nagyon úgy néz ki. És persze szigorúak a szabályok, és nem fér bele szex – amit vagy elhiszünk, vagy nem –, de ez akkor is tárgyiasítás, és végre tiltakozhatok a férfiak kihasználása ellen, nemcsak a nőket veszem a védelmembe.

Ugyanakkor meg írhatnám azt is, hogy fel vagyok háborodva, mert engem mint nőt (mert ugye az vagyok), úgy állítanak be, mint egy parancsolgató hülyét, akit az tesz boldoggá, hogy valakit ugráltathat, sőt sokkal boldogabbá tesz jóképű férfiaknak utasításokat adni, mint például ágyba bújni velük. Hát, nem.

Ha mégis inkább a női test tárgyiasításáról olvasnál, ide kattints!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top