Életmód

Indítsd bulival a hajnalt!

Számomra a hajnal a leggyilkosabb napszak, mind testben, mind lélekben életképtelen vagyok – ezért voltam én a legtökéletesebb alany arra, hogy kipróbáljak egy új, bulis hajnali programot, a pesthajnalt.

Hatszor nyomtam szundit, mire képes voltam elmászni a kávéfőzőig, majd csukott szemmel tusoltam, öltöztem, és félig csukott szemmel, kerékpáron vacogva megcéloztam a Madách téri Kekszet, ahol első alkalommal mutatkozott be a pesthajnal.

Indítsd a hajnalt bulival!

A kezdeményezés egyszerű és jópofa, a cél annyi, hogy az ember jó hangulatban indítsa a napot. Mire van ehhez szükség? Egy kis testmozgásra, mosolygós emberek energiájára, remek zenére, és persze egy kiadós reggelire.

Indítsd a hajnalt bulival!

A Londonban Rave Your Way Into The Day néven futó programot a mélabú országában bevállalni nem kis merészség, de van remény, legalábbis ma felcsillant. A pesthajnalon vidám vibrálásba ütköztem, kedves, mosolygós és józan arcok töltötték meg a teret, akikben van annyi életerő és lendület, hogy 5:30-kor keljenek (vagy le se feküdjenek) azért, hogy mozgással kezdődhessen a munkanap.

Indítsd a hajnalt bulival!

Volt jóga, tánc meg hosszú sorok a bárpultnál, ahol literszámra fogyott a kávé és narancslé – alkohol nuku. Masszázst is ígértek, de arról ezúttal lecsúsztam. De mindegy is, a lényeg, hogy hatásos volt az ébresztő, ráadásnak meg sikerült újra felfedeznem, milyen szép, ahogy a ráncos fővárosba életet lehelnek az eső napsugarak. Nehéz, de néha megéri hajnalban kelni!

Indítsd a hajnalt bulival!
Mi az a pesthajnal?
– Egy aktivizáló, kora reggeli táncos buli – józanul.
Kinek szól?
– Mindenkinek, aki munka előtt szeretne feltöltődni, hogy energikusan tudjon teljesíteni a munkahelyén.
Mit lehet itt csinálni?
– Táncolni, jógázni, masszíroztatni magad, mosolyogni, örülni, beszélgetni, enni, inni, egyszóval szórakozni.
Mit nem lehet csinálni?
– Morcosnak lenni, drogokat és alkoholt fogyasztani.
Miért éri meg?
– Reggeli mellett bulizhatsz egy hatalmasat, és közben részesévé válsz a pesthajnal közösségének, így garantáltan jól indul a napod.
Mennyibe kerül?
– A belépés ingyenes, a fogyasztás rajtad múlik. Ne felejts el regisztrálni!
Mikor van?
– Minden hónap utolsó szerdáján, reggel 6:30-tól 9:30-ig. Korán van, de pont ez benne a jó!

Légy ott a legközelebbi pesthajnalon, az időpontot a Facebookon találod! Kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top