Életmód

300 élethű babával él együtt egy nő

Van hús-vér férje, és vannak gyerekei is.

A most 36 éves Marilyn Mansfield kétéves kora óta odavan a játék babákért. Több mint 300 darabos babagyűjteménye van, melyben megtalálható mindenféle baba a reborn bébiktől az élethű guminőig. Az asszony bizarr hobbijából karriert csinált: ő és a férje ugyanis játék babák készítéséből élnek.

300 élethű babával él együtt egy nő

A házaspárnak egy 10 éves fia és egy 15 éves lánya is van, mivel azonban ők már nagyok, ezért a reborn babák “alszanak” a kiságyakban, mózeskosarakban, sőt az utcán babakocsiban is tologatják őket. Az asszony azt mondja, a babák terápiás hatással vannak rá, és kitöltik az űrt, amit amiatt érez, hogy a gyerekei már nem csecsemők.

Saját készítésű babáit Marilyn néha úgy teszi még személyesebbé, hogy a saját gyerekei haját rakja fel rájuk.

300 élethű babával él együtt egy nő

“Ez az életem, már több mint tíz éve. Élethű babák vesznek körül a hálószobában és a ház minden helyiségében. Segítek gondoskodni róluk, segítem elkészíteni és eladni őket. Ez is a része annak az életmódnak, ahogyan most élek” – mondta az asszony.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top