Életmód

A retró mentette meg a házasságukat

A 49 éves Mandy Jones és férje, a 48 éves Gary házassága válságba került. Hagyománykövető módszert vetettek be a megmentésére: öt évvel ezelőtt úgy döntöttek, külsőségekben és szokásaikban is felveszik az 1950-es évek stílusát.

A házaspár otthona most olyan, mint egy ötvenes évekből itt ragadt időkapszula, számos eredeti, vintage tárggyal, de öltözködésben is a retró stílust követik. Rockabilly muzsikát hallgatnak, és a férj egy 1949-es Chervrolet-t vezet. Mandy részmunkaidőben dolgozik, a fennmaradó idejében pedig a háztartást vezeti, és mindennap meleg vacsorával várja haza a férjét.

Az ötvenes években éli az életét egy házaspár

“Lehet, hogy furcsának tűnik és sok csúnya megjegyzést kapunk, de ez az életmód bevált nekünk és megmentette a házasságunkat” – mondta a feleség, aki szerint minden nőnek úgy kellene élnie, mint neki, hogy boldoggá tegye a házastársát.

Az ötvenes években éli az életét egy házaspár

“Az 1950-es évek házasságai egyértelműen jobban működtek, mint a maiak. A válási ráták olyan magasak, mint még soha” – fejtegette az asszony.

Jonesék a szabadidejükben Lindy Hop táncórákra járnak, de rendszeresen látogatják a vintage vásárokat is, hogy újabb és újabb eredeti cuccokat szerezzenek be az ötvenes évekből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top