Életmód

“Ne mutogassák a mellüket a meteorológusnők!”

Túl szűk a ruhája, és látszik a melle az időjárás-jelentés közben a meteorológusnőnek – ez nem tetszett a nézőnek.

Úgy kezdődött, hogy egy kedves néző levelet írt egy helyi csatorna meteorológusának, Julya Johnsonnak, hogy ne nézzen már úgy ki, ahogy kinéz a képernyőn. Pontosabban ne mutasson annyit a melleiből, mert a levélírót a túl sok mell látványa időjárás-jelentés közben zavarja. Ráadásul nem is dekoltázsról van szó, hanem arról, hogy a kritikus néző szerint túl szűk a ruhája.

Hát ez nem esett jól a meteorológusnőnek, és a Facebookon válaszolt ismeretlen rajongójának, miszerint nehéz lenne mindig mindenki elvárásainak megfelelni, és kösz, ő jól érzi magát a bőrében és a ruháiban, és tessék több figyelmet szentelni a szakmai munkájának.

Igen, a nőknek van mellük, és ez bizony látszik, akár ruhában, akár meztelenül vannak – írja a Jezebel újságírója is. A cikk olvasása után egyből rákerestem Julyára, és én nem nagyon találtam róla felháborítóan mellkidobós fotót. Itt nézhetitek meg, szerintem több mint diszkrét. Szóval egy szűk ruha miatt beszólni elég kemény, erős túlzás.

Aztán eszembe jutott, hogy örülhet a kedves amerikai néző, hogy a kedvenc csatornáján nem így tálalják az időjárás-jelentést, ahogy régebben a PRO4-en:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top