Életmód

Kiröhögik és alázzák a kövéreket Facebookon

Túlsúlyos nőket és férfiakat fotóz és képeiket felteszi a Facebookra egy ismeretlen, persze óriási felháborodást okozva ezzel.

“Én így szeretem magamat, mindegy, hogy nagy vagyok vagy kicsi. Üzenem az oldal létrehozóinak, hogy azzal, ha kigúnyolnak, nem tudnak megbántani, van elég önbizalmam” – mondta az egyik nő, aki viszontlátta magát a direkt túlsúlyos emberek gúnyolására létrejött oldalon.

Most például ez a legfrissebb fotó:

Kiröhögik és alázzák a kövéreket
A fotó alatt pedig a szidalmazó hozzászólások, de nem a túlsúlyos nőt kritizálják a képen, ahogy azt az oldal alkotói szeretnénk, hanem magát az oldal létrehozóját tartják – hogy is mondjam – rossz fejnek. Valamiért viccesnek gondolja az egyelőre ismeretlen férfi vagy nő, hogy a környéken, ahol lakik, túlsúlyos embereket fotóz le, és képeiket felrakja a közösségi oldalra.
Az oldalt egyébként már többen jelentették, és a Facebook le is szedte, persze hamar újra kezdte az egészet az ismeretlen gúnyoló. Az ott kommentelők sem értik, miért áldoz valaki időt arra, hogy embereket bántson meg.
Mondjuk azért az visszaadja a hitem az emberiségben, hogy a hozzászólok többsége elítéli, hogy valaki emberek érzéseibe tapos bele elég kegyetlenül. És persze az meg szomorú, hogy simán megcsinálhatja, mert hiába tiltják le az oldalt, csinál még egyet újra és újra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top