Életmód

MyDay® – az új, egynapos viselésű kontaktlencse

Az éleslátás alapvető igényünk. Nélküle gondjaink vannak, és ezek a gondok megnehezítik a mindennapjainkat.
MyDay® – az új, egynapos viselésű kontaktlencse

 

A kontaktlencse a 20. század találmánya, amely jelentős magyar szerepvállalással jelent meg mindennapjainkban. Dr. Dallos József és dr. Győrffy István neve biztosan ismerősen cseng a szakmabeliek fülében az egész világon. A kontaktlencse viselése mára a látáskorrekció egyszerű, biztonságos és kényelmes módjává vált.

A világ egyik vezető kontaktlencsegyártója, a CooperVision legújabb fejlesztése, a MyDay® egynapos szilikon-hidrogél kontaktlencse kifejezetten az aktív életet kedvelők számára készült. A modern alapanyagnak köszönhetően a lencse valóban lélegzik, használata során megfelelő mennyiségű oxigént juttat a szaruhártyához. A lencsék rugalmas, megfelelő víztartalmú alapanyagból készülnek, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy kényelmes viselést biztosítsanak.

A MyDay® megteremti az egyensúlyt az egészséges és kényelmes viselés és a könnyű kezelhetőség tekintetében.

A MyDay® egynapos viselésre szánt lencse, ami azt jelenti, hogy a viselést követően eldobandó, így nincs szükség a lencse tisztítására, tárolására, és nem kell hozzá ápolófolyadékot sem vásárolni. Ha utazol, sportolsz, vagy csak általában nem szereted a kötöttségeket, akkor ez a lencse a számodra a legjobb választás!

A MyDay® bevezetésének alkalmából lehetőséget biztosítunk számodra, hogy megnyerd a 4 db Canon EOS M fényképezőgépszett egyikét. Mivel az éleslátáshoz szorosan kapcsolódik a fotózás, pályázatot hirdettünk a Facebook rajongói oldalunkon, ahol kéthetente új témakörben töltheted fel képeidet, amiket egy szakmai zsűri fog értékelni. A pályázat négy szakaszában négyszer nyílik lehetőséged arra, hogy megnyerd a fődíjat, ehhez pedig mindössze annyit kell tenned, hogy feltöltöd az oldalra azt a képet, amely szerinted a legjobban ábrázolja a MyDay® egyértelmű előnyeinek egyikét: levegő, víz, mozgás, részletek.

A zsűri tagjai: Vastag Tamás, akit az X-Faktor című műsorban ismert meg az egész ország, Bársony Bence, aki 2003 óta az RTL Klub fotósa, és Mazán Tamás,  a CooperVision Kft. kereskedelmi és marketingvezetője.

Klikkelj ide, és tudj meg többet a “MyDay® – Fotózás mesterfokon” pályázatunkról!

Ismerkedj meg a MyDay® lencsével, keresd fel a hozzád legközelebbi kontaktlencse-illesztő szakembert! Ne feledd: ugyan a kontaktlencse viselése biztonságos és egészséges, de rendszeresen keresd fel szemész szakemberedet, és kövesd a viselésre, használatra vonatkozó útmutatóit!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top