Életmód

Kim Kardashianné plasztikáztatta magát egy nő

Nem csak az arcát.

A 24 éves brit Claire Reeson 2009-ben lett Kim Kardashian elkötelezett rajongója, miután rájött, hogy neki is ugyanannyi lánytestvére van, mint a celebnek. Ennyi hasonlósággal azonban nem érte be, úgy döntött, Kim hasonmásává műtteti magát. Több arcplasztikán, mell- és fenéknagyobbításon esett át, műhajat és műkörmöket visel, fújós barnításra jár, de még a ruhatárát is Kim stílusában alakította át. Mindez eddig közel 20 000 angol fontjába, vagyis nagyjából 7,7 millió forintnak megfelelő összegbe került. Mivel nem volt ennyi pénze, hiteleket vett fel, és mostanra teljesen eladósodott.

Claire Reeson
Claire Reeson

A nő egy nyilatkozatában elárulta, hogy tinédzserként rengeteget csúfolták a külseje miatt, ezért is érezte úgy, hogy szüksége van a szépészeti beavatkozásokra. “Amikor Kimmyvé válok, úgy érzem, megállíthatatlan és érinthetetlen vagyok, és senki sem tud megakadályozni abban, hogy kihozzak magamból valamit. Erősnek érzem magam. És úgy érzem, elég önbizalmat építettem, hogy egy kicsit jobban szeressem magam” – fogalmazott Claire.

A fotókat látva el kell ismerni, hogy a plasztikai sebész alapos munkát végzett. Ráadásul nem csak Kim Kardashianre hasonlít, de a szakáll nélküli Conchita Wurstra is.

Forrás: BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top