Életmód

Túl kicsi a melled? Fesd nagyobbra!

Nem kell kés alá feküdnöd! Íme egy trükkös módszer egyenesen Japánból, ami kicsapja a biztosítékot!

Félre a szivacsos melltartóval, a dúsabb melleket ígérő krémekkel és masszázzsal! Akár hiszed, akár nem, a dekoltázsra felvitt make-up szinte vetekszik a plasztikai sebészettel. Egy japán divatmagazin megadja a tökéletes megoldást arra, hogyan lehet nagyobb melled olcsón, villámgyorsan, ez pedig most, a bikiniszezonban különösen előnyös. A trükk: vásárold meg az úgynevezett mellnagyobbító sminkszettet, és kanyarints két görbe vonalat a dekoltázsodra. Azaz a make-up szettel nagyobbra sminkelheted a kis kebleidet. Ahhoz pedig, hogy komolyabb, 3D-s hatást is elérj, ne csak egy rétegben fess! Használd egyszerre a háromféle árnyalatot (a legsötétebb szín kerüljön legbelülre), a színátmenet ugyanis egyből “megdobja” a mellméretet.

A magazin szerint nemcsak a fotókon trükközhetsz így nagyobb keblekkel, hanem a való életben is dúsabbnak fognak tűnni, például a strandon napozásnál. A vizet azonban messziről kerüld el, mert akkor egyből búcsút mondhatsz a gigakebleidnek!

Reméljük egyébként, hogy az egész egy vicc, mert NEM tudjuk elképzelni, hogy ezt valaki TÉNYLEG használja.

Így lehet nagyobb melled ingyen!

Forrás: Gizmodiva

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top