nlc.hu
Életmód
Ő a világ legszebb férfija – fotó

Ő a világ legszebb férfija – fotó

Bár jóval kevésbé közismert, mint a Miss World választás, de minden évben megrendezik a Mr World versenyt is, ahol a világ legkívánatosabb férfiját keresik. Az idei döntőre a napokban került sor.

45 ország indulói közül a 23 éves Mr Dánia, Niklas Pedersen került ki győztesen. A szépségkirály komoly kapcsolatban él, szeret focizni, úszni és edzeni. A megmérettetésre való 4 hónapos felkészülés alatt leginkább az viselte meg, hogy nem ehetett édességet.

Niklas Pedersen
Niklas Pedersen
 
“Csodálatos érzés. Reméltem hogy bekerülök az első tízbe, de a legvadabb álmaimban sem gondoltam, hogy nyerhetek” – nyilatkozta Pedersen.
 
A férfi egyébként maga is csak tavaly hallott először arról, hogy létezik a Mr World választás. Rögtön be is küldte a jelentkezését hazája versenyére, ám Dániának tavaly nem jutott hely a nemzetközi megmérettetésen. Idén azonban visszahívták, hogy még mindig van-e kedve indulni. A Mr Dánia címért 100 vetélytársát győzte le.
 
A szépségkirály egy szót sem ejtett a világbékéről, a világ beutazásáról viszont annál inkább, ez ugyanis most az első számú terve. Lesz is miből utazgatnia, hiszen a Mr World címmel 50 ezer dolláros, vagyis több mint 11 millió forintos pénzjutalom is jár.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top