Életmód

Nőjél fel, mert mész a dutyiba!

Ezek után inkább hallgasd el, hogy nem annyi éves vagy, amennyinek a naptár mutat, hanem annyi, amennyinek érzed magad. Egy fiatal nőt legalábbis letartóztattak azért, mert lélekben még tinilány maradt, és annyi idősnek is adta ki magát. Hát, ezen az alapon dugig lehetne a börtön.

Hány évesnek érzed magad? A legjobb barátnőddel még mindig úgy vihogtok, mint 14 évesen a gimnázium udvarán, de amikor azt magyarázod a gyereknek, hogy egye meg a spenótot, mert milyen egészséges, a saját nagyanyádnak érzed magad. Ha pedig az anyósod szóvá teszi, hogy milyen furcsa színű függöny lóg a nappaliban, ráadásul olyan fejhangon, amilyet legutóbb az óvónő használt, amikor legókockákat dobtál a vizespoharakba jégkocka gyanánt, rájössz, hogy egyetlen embernek egyszerre több kora van, helyzettől függően.

Leszámítva azokat a péntek estéket, amikor a fáradtságtól már a hajam is fáj, és olyan ruganyosan mozgok, mint egy 120 éves bányász, nem érzem magam 34 évesnek. Igazából azt sem tudom, hogyan érzi magát egy 34 éves. Ezzel szerencsére más is így van: egyik amerikai kortársamat azért tartóztatták le, mert 34 helyett 15 évesnek adta ki magát.

Charite Stevens nemcsak a koráról hazudott: igazából Charity Anne Johnsonnak hívják. Mivel újra középiskolás akart lenni, beiratkozott egy magániskolába, a New Life Christian Schoolba. Kapott gondviselőt, rendszeresen látogatta az órákat és megcsinálta rendesen a leckéjét. Aztán amikor szállásadójának elege lett, és nem tudta kitenni, a rendőrséget kellett hívnia. Ekkor derült ki, hogy a tinilány már jócskán túl van a pubertáson.

Letartóztatták, és csak 500 dollár ellenében engedték szabadon. Bezzeg amikor Drew Barrymore szinte ugyanezt játszotta el a Bambanő című filmben (oknyomozó újságíróként épült be gimisek közé), az kasszasiker lett. Szegény Charite még csak nem is nosztalgiázhatott egy kicsit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top