Életmód

Ez a világ legjobb állása!

Hihetetlen, de azért fizetik ezt a fiatalembert, hogy jól érezze magát.

Elégedett vagy az állásoddal? Ha ezt elolvasod, egyből irigykedni fogsz Andrew Smithre! A szerencsés kaliforniai fiatal ugyanis elcsípte a világ legjobb állását az ausztráliai Új-Dél-Wales államban. 93 ezer dollárért (átszámítva körülbelül 21 millió forintért) 6 hónapon keresztül (december közepén vágott bele) azt kell csinálnia, amit csak akar. Cél, hogy jól kell éreznie magát, Új-Dél-Wales pedig minél nagyobb hírverést kapjon, azzal minél több turistát kell csalogatni a fiatalembernek.

Shmitnek tehát Ausztráliát kell reklámoznia idén májusig oly módon, hogy a lehető legjobban érezze magát. Mint a fotóiból, videóiból kiderül: hol hegyet mászik, hol ejtőernyőzik vagy búvárkodik, hol delfinekkel úszik, hol a sydneyi hídra mászik fel, hol pedig golfozik. Kipróbálhat minél több sportot, és eljuthat minél látványosabb, izgalmasabb, őrületesebb helyekre. Csupán azt kell teljesítenie, hogy összesen 820 ezer szórakoztató pillanatot gyűjtsön össze 6 hónap alatt, ezt blogjában szorgalmasan könyveli is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top