Életmód

Romantika a kertben!

Itt a tavasz és vele együtt indul a kerti szezon is. Az évszak illata már érezhető, a napsugarak egyre többször bújnak elő, a természet egyre színesebb lesz és ezt már a hangulatunkon is érezzük. Egy kis fantáziával a lakást már most tarka jókedvbe öltöztethetjük – az idei legújabb trendszínekkel. A kikában színes lakásdíszek és textíliák hatalmas kínálatából válogathatunk, és feldobhatjuk a kertet és a teraszt is pár friss újdonsággal.
Májusi romantika a kertben!

A kika kertibútor-kínálatából kedvünkre válogathatunk a romantikus, kényelmes és hangulatos kerti garnitúrák között, melyek színvilágukban, anyagukban szépen belesimulnak környezetükbe, vagy íves vonalaikkal nagymamáink fonott kerti székeit idézik. Olyan hangulatot teremtenek, melyek szabad teret engednek az álmodozásnak és a képzeletnek. A bútorokhoz jól illeszkedő mécsesek, lámpások, növénytároló ládák vagy kisebb-nagyobb kerti díszek még romantikusabbá varázsolják környezetünket.

A kínálatban a legmodernebb, letisztult vonalak is megjelennek, melyeket kedvünkre alakíthatunk egyedivé stílusunknak és fantáziánknak megfelelően színes textíliák és apró kiegészítők segítségével.

Májusi romantika a kertben!

Zsebkendőnyi méretű erkélyeket is berendezhetünk praktikusan, de egyben kényelmesen – összecsukható székek, asztalok, padok, egymásba tolható kerti garnitúrák, a korlátra felakasztható virágtartó ládák és egyéb kiegészítők tökéletes kényelmet biztosítanak a kellemes nyári esték eltöltéséhez.

A választásban akár a kertben, a teraszon is fontos, hogy a bútorok könnyen kezelhetők, egyszerűen tisztíthatók, a forró napsütés vagy nyári záporok ellenére is strapabírók legyenek.

A kika kerti bútorai között nézelődve a nyári esték hangulata óhatatlanul megérint!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top