Ilyen egy nő teste nagy fogyás után!

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Sokszor olvassuk a nagy fogyás történeteket, és csak hüledezünk, mennyire kitartó és elszánt az a férfi vagy nő, aki rászánja magát a nagy lépésre. Egy hihetetlen fotósorozat most megmutatja, mi van a nagy fogyás mögött.
2014. 04. 15. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Julia Kozerski erőteljes fotósorozatot készítette saját magáról. Testsúlyának majdnem a  felétől szabadult meg, közben pedig kendőzetlenül megörökítette saját testét. A képek természetes túlmutatnak a  testen, hiszen hangulatokat, lelkiállapotokat is tükröznek. Bátor, provokatív ugyanakkor példamutató...

   

   

  Olvass tovább

  Hozzászólások

  ÁgicaT 2014-04-16 13:27

  Így van 

  Valamelyik életmód-csatornán szokott menni egy műsor, Dr. Zsírvágó, az végez ilyen műtéteket extrém túlsúlyos embereken (200 kg alatti páciensre nem is nagyon emlékszem....). 

  DymuniaD 2014-04-16 10:42

  Gyomor bypass is van, nyilván arra gondolt.

  ardian 2014-04-16 09:45

  a bypass egyszívműtét, de a többivel egytértek

  gyöngyike12 2014-04-16 09:33

  Dativus

  Az esetek 95 % -ban sport mellett is megmarad a bőr ilyen állapotban. Ezért írják azt, hogy előzzük meg, ne hízzon senki túl sokat, ( ezt mondjuk így könnyű mondani ) mielőtt nem lehetne rajta változtatni. Van azért egy kevés százalék, akiknek puha és rugalmas a bőre ( általában ők fiatalok is ) azoknál előfordulhat, hogy 20 - 30 kg fogyás után is szép lesz és a bőr nem ereszkedik meg.
  Még azt hozzátenném, hogy itt nem 1 - 2 kg -ról van szó. Sőt, nem is 5 - 6 kg, hanem sokkal többről. És sajnos ezt csak plasztikai műtéttel lehet eltüntetni, azt pedig nem támogatja a TB és hatalmas összeg. Szerintem az ilyen bypass ( nem tudom így kell-e írni ) műtéteket is támogathatnák. Sokan igenis szeretnének lefogyni, csak nem sikerül nekik.

  ardian 2014-04-16 08:14

  jajj, nekem meg asszimetrikus lett a szoptatástól

   

  első gyereknél csak kicsit, másodiknál nagyon.. vagy 2 méret különbség volt a jóltejelő és kevésbé jóltejelő között...

   

  komolyan gondolkoztam rajta, hogy kezdeni kell vele valamit, s kérdeztem a páromtól, hogy nagyobbat szeretne vagy kisebbet  (lehet találgatni, mit mondott!! :-) :-)....), de végül a szoptatás abbahagyása után fél-egy évvel helyreállt...

  ÁgicaT 2014-04-16 07:43

  A mellfelvarrás is volt ingyenes (ha jól tudom) 3 gyerek után.

  Most csak azt támogatja a TB, ha a testsúly bizonyos %-át kell eltávolítani mellenként.

  Pedig egy simán "tejeszacskóra" csoffadt mell is okozhat iszonyat lelki problémát. És nem csak szülés-szoptatás, hanem fogyás után is.

   

  Én még nem szültem, de fogynom azt kéne  

  Amikor egyszer fogytam 8 kilót 4-5 hónap alatt, nagyon lógós lett a mellem. Pedig akkor még csak 24 éves voltam. A hasam feszes és lapos lett, meg mindenhol máshol is elégedett voltam, de a mellem... E kosárról visszament C-re, de csak a "beltartalom", a bőr megmaradt.

  Sajna most ismét sikerült "kitölteni", és most már a hátam is fáj tőle... de a fizetős mellkisebbítés majd' 400ezer Ft.

  Mondtam a férjemnek, hogy 3 gyerek után ezt kérem ajándékba :D   (addig még bármi megtörténhet)

  kryxtee222 2014-04-15 21:36

  ...en pl. 20 kg.t fogytam 22 evesen 70.rol 50.re, majd terhesseg utan 28 evesen 75 kg.rol 50.re es bar nem kifogastalan vagy hibatlan a borom azert szerencsere nagyon jol visszaalakult. Valoszinuleg genetikai es taplalkozasi tenyezok is kozrejatszanak, es a sport mindenkeppen szamit szerintem. Jelenleg is tartom az 50 kgt (Plusz minusz 2 kg kilengesekkel :) de azt megfigyeltem hogy ha pl. ket hetig kihagyok a mozgast mar rogton nem ugy nezek ki, konkretan lotyeddtebb formatlanabb vagyok. Igyekszem heti minimum 2 alkalommal valamit mozogni, de volt olyan idoszak is hogy heti 5-6 nap tornaztam ithon, mostanaban 3-4 alaklom ami rendszeres...