Életmód

Ilyen a valódi férfi teste!

Férfiak motoron, csak nem épp a megszokott pózban, a gravitációt meghazudtoló szerzetesek – ilyen a valódi férfiak teste.

Pasik motoron másképp

Nagy kedvencünk az a fotósorozat, amelyben pasikra cserélték a motoros csajokat. Ha egy nő tekereg természetellenes pózokban egy motor körül, az általában nem tűnik furcsának. (Miért nem?) De mi van, ha egy férfi teszi ezt?

Amit nem gondoltál az emberi testről

Elnézve ezeket a fotókat, olyan egyszerűnek tűnik egy lábon vagy két kézen megállni, fejen egyensúlyozni. Shaolin szerzetesekről készült ez a fotósorozat, ami után tényleg elgondolkodik az ember, mire is képes a test, akár a sajátunk. Távol a világtól élnek, a harcművészetükben pedig az önvédelemre helyezik a hangsúlyt. Tomasz Gudzowaty lengyel fotós készítette ezeket a szuper képeket.

Tütü-projekt

Az amerikai fotós, Bob Carey feleségénél, Lindánál 2003-ban mellrákot diagnosztizáltak. A nő három évig harcolt a betegséggel, majd sikeresen legyőzte azt. A férfi ezután kezdett a “Tütü-projektbe”, melynek során egy szál rózsaszín tüllszoknyában fotóztatja magát a lehető legképtelenebb helyeken, például a New York-i Times Square-en, vagy épp egy marhacsorda közepén. A képekkel a férj felesége előtt tiszteleg, illetve fel akarja hívni a figyelmet a mellrák megelőzésének fontosságára, és pénzt is gyűjt.

Ilyen a valódi férfi teste!
 

Férfiak nők helyett

A motoros képekre rímelő ötlet a lenti videó: itt egyszerűen pasikra cserélték a reklámok női szereplőit. Tanulságos!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top