Életmód

Megint beszólt az anyukáknak a fitneszmami

Megint feltett egy képet a háromgyerekes amerikai anyuka a tökéletes testéről az internetre azért, hogy felrázza a többi anyukát: szerinte igenis lehet feszes, izmos teste egy anyának akkor is, ha nincs dadusa, szakácsnője, csak a sok gyereke.
forrás: Facebook
forrás: Facebook

“Mi a mentséged?” szlogennel tett közzé egy fotót a Facebookon még októberben Maria Kang, amelyen három gyermekével pózol, büszkén mutogatva kisportolt testét. Sokaknál már ez is kicsapta a biztosítékot, rengeteg durva megjegyzést kapott.

“Sajnálom, hogy ilyen negatívan reagáltatok a fényképre. Nem mennék bele abba, mennyit küzdöttem a genetikával, hogy étkezési rendellenességeim voltak, és hogy két vállalkozást üzemeltettem egyszerre, teljes munkaidőben” – védekezett akkor a kritikák ellen.

Most újabb fotóval borzolja a kedélyeket, amelyen kis nyilakkal mutat rá a testén: így néz ki ő annak ellenére, hogy keveset alszik, nincs dadája és szakácsnője, több mint nyolc órát dolgozik egy nap, nincs személyi edzője, nem fitneszmodell, és három gyermeket szült. Aki kitartó, elhívatott, szorgalmas, az nézhet ki úgy, mint ő – legalábbis ez az üzenete a “Mi a mentséged?” mozgalmának, amely eléggé megosztja az anyákat.

Egyébként nem ő az egyetlen megosztó: egy norvég nő tett fel a szülése után négy nappal egy fotót a tökéletes hasáról, akkor írtunk is róla, vajon mit ér el egy ilyen üzenet.

 

MENNYI IDŐ ALATT ILLIK LEFOGYNI SZÜLÉS UTÁN? OLVASD EL NONÓ TANÁCSAIT!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top