Életmód

Elképesztő: 27 kenyérpirítót kaptak nászajándékba

Meglepődtek, az egyszer biztos.

A brit Mike és Victoria Seymour két héttel ezelőtt házasodtak össze. Az esküvőjükön nyolcvanan vendégeskedtek, a pár azonban nem küldött ajándéklistát, mert egyrészt hét éve együtt élnek és mindenük megvan, amire szükségük van, másrészt azt akarták, hogy a rokonaik, barátaik saját belátásuk szerint válasszák ki a nászajándékokat. Azoknak pedig, akik nagyon érdeklődtek, minek örülnének, azt mondták: “Nincs szükségünk semmire, főleg nem egy kenyérpirítóra.”

Az esküvői fogadáson aztán, amikor kibontották a nászajándékokat, akkor szembesültek a ténnyel, hogy mindenkitől kenyérpirítót kaptak, összesen 27 darabot. Mint utóbb kiderült, az eset nem a véletlen műve volt, hanem a vőlegény tanúja, Rob szervezte az egészet, hogy megtréfálja a házaspárt.

A kenyérpirítók közül 20 darabot sikerült visszacserélni, míg a maradék hetet egy hajléktalanokat segítő, jótékonysági szervezetnek adták.

27 kenyérpirítót kaptak nászajándékba

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top