Életmód

Molett lány szexi tánca az internetezők új kedvence

Elképesztő táncot mutat be egy január végén készült videóban egy túlsúlyos lány. A videót már közel 1 millión látták, a lány célja az, hogy senki ne szégyellje a testét.

A 29 éves Whitney Thore egy amerikai rádiónál dolgozik producerként, és egyáltalán nem zavarja, hogy a legtöbb videómegosztón “Fat Girl Dancing” címen fut a videója. Whitney indította el a “No Body Shame” kampányt, és már több táncos videója is elérhető a világhálón. “Szeretném felnyitni a nők szemét, és azt üzenni nekik, hogy vállalják a testüket, mindegy, hogy kövérek, vagy soványak. 120 kilós vagyok, és szerettem volna megmutatni, hogy a kövér ember is lehet tehetséges, ő is tud és szeret táncolni, mozogni” – nyilatkozta az amerikai ABC csatornának a rádiós, aki 16 éves koráig táncolt különböző színházakban. Majd egy súlyos hormonbetegséget diagnosztizáltak nála, hirtelen hízni kezdett, és mint hivatásról, a táncról is lemondott. “Az életem hirtelen megváltozott. Szörnyen bántak velem az emberek, leköptek, vagy disznónak hívtak, tele voltak előítéletekkel” – idézte fel  Whitney, aki eldöntötte, hogy kampányba kezd, és megváltoztatja az emberek gondolkodást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top