Életmód

Készüljetek, közeleg a legromantikusabb alkalom az eljegyzésre!

Másképp gondolják a férfiak és másképp a nők.

A karácsonyeste a lehető legromantikusabb alkalom a lánykérésre, legalábbis a férfiak szerint. A nők viszont inkább a Valentin-napot tartják a legmegfelelőbb időpontnak – derült ki egy Nagy-Britanniában készült felmérésből.

A(z) “Szerinted melyik a legjobb alkalom az eljegyzésre?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
A megismerkedés évfordulója

A Valentin-nap a férfiaknál a második helyen áll, míg a harmadikon a megismerkedés évfordulója, ami viszont a nők esetében a második legnépszerűbb. A karácsonyeste a nőknél a harmadik lett, míg karácsony másnapja a negyedik.

A megkérdezett férfiak körében a halloween a negyedik legideálisabbnak tartott alkalom arra, hogy feltegyék a nagy kérdést. Ez az ünnep a nők listájára is felkerült, igaz, csak a tizedik helyre. A top 10-be mind a férfiak, mind pedig a nők esetében ott találjuk karácsony harmadnapját, a szilvesztert, újév napját, valamint a pár tagjainak születésnapjait.

A nők 51 százaléka leginkább azt szeretné, ha a partnere személyesen, egyszerűen csak annyit kérdezne: Hozzám jössz feleségül? 15 százalék szerint viszont a legjobb, ha a férfi e-mailben, sms-ben vagy telefonon keresztül kéri meg a kezüket.

A férfi válaszadók 65 százaléka nemet mondana, ha a barátnője kérné meg az ő kezét.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top