Életmód

Így szedd össze magad az ünnepi készülődés után!

Megvan minden ajándék, ragyog a lakás, és mézeskalács illata tölti be a teret, te viszont úgy érzed magad, mint egy felmosórongy? Bloggerünk ad néhány tippet gyors regenerálódásra.

Szépségtipp 1.

Este egy fárasztó nap után engedd tele a kádadat forró vízzel! Szórj bele körülbelül 2 kg sót, keverd el, és ülj bele e „sólevesbe”! Ha bírja a bőröd, tehetsz bele illóolajat is, de csak 1-2 cseppet, és ezt is először egy kis pohár tejbe: narancs, fahéj, fenyő az igazi karácsonyi illat! Maradj, amíg csak kívánod! (Nyugi, ne aggódj a hüvelygyulladás miatt, a só az egyik legtutibb gyógyszer a problémádra!)

Szépségtipp 2.

Tégy mécseseket a kád köré! Úgy 5-6 darab pont elég, gyújtsd meg őket (persze csinálj előtte teljes sötétséget a helyiségben)! Élvezd, ahogy a vízben kioldódnak a feszkók belőled, közben csodáld a mécses sejtelmes fényeit, szippantsd be karácsony illatát, és érzékeld magad fejed búbjától a lábad ujja hegyéig!

Szépségtipp 3.

Miután felhevültél és ellazultál, emelkedj ki a vízből, és kezdd el lezuhanyozni tested bőséges jéghideg vízzel: lábaidtól indulj, emelkedjen a zuhany feje egyre magasabbra, jöhet a pocak a derék, a mellek, a vállak, a hát, a nyak, és végül az egész arc, és az egész fej. Ha jól csináltad, a zuhanyozás végére lüktetni fog a tested és még jobban izzani!

A folytatásért kattints Viki blogjára a Caféblogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top