Életmód

Íme, a tökéletes nő a férfiak szerint!

A nők véleményét is kikérték, és annak alapján is készült egy verzió. Hát, van egy kis különbség a két tábor nőideálja között.

A kozmetikai és testápolási termékeiről híres Escentual arra volt kíváncsi, milyen a tökéletes női arc. A felmérés során férfiakat és nőket is kifaggattak: arra kérték őket, hogy válasszák ki a kedvenc sztárjaik legkedveltebb arcvonásait, a közvélemény-kutatást végzők pedig mindebből összerakták a tökéletes női arcot. Az egyik változat a férfiak, míg a másik a nők véleménye alapján készült.

Egy biztos, a férfiaknak és nőknek teljes eltérő meglátásuk van a szépségről. Míg az erősebbik nem képviselői a szőke hajért, a vastag ajkakért, a kis orrért és az erős arccsontozatért vannak oda, addig a nőknek a tökéletességet többek között a hollófekete haj és a keskenyebb arccsont jelenti. A férfiak ideálja Shakira hajkoronájából, Miranda Kerr orrából, a teljesen átváltozott Jennifer Aniston homlokából és a nemrég hatalmasat villantó Katalin hercegné szemöldökéből „áll össze”, a nőké viszont Freida Pinto frizurájából, Keira Knightley arccsontjából, Cara Delevingne szemöldökéből és Blake Lively orrából.

Így fest a tökéletes nő a férfiak szerint:

Íme, a tökéletes nő a férfiak szerint

 

Íme, a tökéletes nő a nők szerint:

 

Íme, a tökéletes nő a férfiak szerint

 

Ti mit szóltok egyik vagy másik változathoz? Írjátok meg kommentben!

Forrás: Jezebel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top