Életmód

Így csinálj zöldségből Mikulást!

Paprikasapka, kenyérszakáll – nagyon finom kis zöldségmikulásokat csinálhattok reggelire bloggerünk segítségével.

A kajával játszani jó, ilyenkor is. Az ehető csokigyurmából készült Mikulások mellett, helyett, előtt vagy után a reggelizőasztalon is megjelent egy küldöttség. Kiindulópont: színes zöldségek, úgymint egy adag piros (paprika), fehér (retek), zöld (paprika, uborka) és fekete (olívabogyó), pár szelet kenyérrel, bors-, illetve feketekömény-szemek, némi túró- és sajtkrém, egy zacskó puffasztott amarant (bioboltokban kapható).

A töltőkrém: natúr sajtkrém juhtúróval (vagy összetört fetával) botmixerrel homogén, sima krémmé keverve. A paprikasipkák egy golyóstoll megfelelő méretű, alaposan kimosott fémkupakjának segítségével kapnak megfelelő méretű szemüregeket.

Nézzétek meg az idotetrisz.cafeblog.hu oldalát, ott lépésről lépésre megmutatja nektek bloggerünk, hogyan kell ilyen guszta kis Mikulásokat csinálni!

Így csinálj zöldség Mikulást!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top