Életmód

Fitneszedzéseket tart a 93 éves dédi

Emellett könyveket ír, és magányos embereken segít.

A 93 éves Margaret Allen minden bizonnyal Nagy-Britannia és talán a világ legidősebb fitneszedzője. A dédnagymama minden héten 90 percben tart edzést nyugdíjas hölgyeknek a saját módszere szerint, melyet javarészt a skót tánc és a sortánc elemeinek felhasználásával dolgozott ki.  

Margaret 1965 óta vezet edzéseket, az olyan modern trendeket viszont, mint például a zumba, kerüli. Az óráin átlagosan nyolcan szoktak részt venni, de előfordul, hogy akár 18 ember is összegyűlik.

Amikor nem fitneszórákat tart, a legszívesebben írással tölti az idejét. Eddig hat könyvet írt, és most akar nekikezdeni a hetediknek. 1987 óta özvegy, négy unokája és négy dédunokája van. Bár nagyon aktív életet él, a tevékenységei mégsem töltik ki minden idejét. Épp ezért, ha olykor egyedül érzi magát, felhívja a barátait és beszélget velük, ami mindig felvidítja. Azt mondja: rengeteg a magányos ember, és szeretne nekik segíteni.

Fitneszedzéseket tart a 93 éves dédi

 

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top