Életmód

Kismamák, akik a 9. hónapban is sportolnak

"Vikinek egyébként már van egy 8 éves kislánya: az ő születésekor a kitolásnál gondot okozott a gyenge hasizom, és Viki akkor határozta el, hogy a következő szülésre erős hassal fog bemenni!" A Caféblog írója sportos kismamákat mutat be.

Ezúttal egy gyönyörű fitt kismamát mutatok be nektek, azt a fajtát, akiről a „csinos” és „sugárzó” szavak jutnak az eszünkbe. Baráth Viktória még októberben küldte el bemutatkozóját a blogba. Akkor a terhesség utolsó perceiben járt, tehát azóta már anyuka lett. Viki korábban is rendszeresen tornázott, így a terhesség alatt nem okozott gondot a mozgás. A 34. hétig rendszeresen úszott, a 37. hetedik hét végén pedig a városligeti távgyalogláson is részt vett.  A 9. hónapban is még mindennap 50 percet tornázott, amiben alsó és felső testre is dolgozott.

Sportolnak a 9. hónapban is

Vikinek egyébként már van egy 8 éves kislánya: az ő születésekor a kitolásnál gondot okozott a gyenge hasizom, és Viki akkor határozta el, hogy a következő szülésre erős hassal fog bemenni! Az első szülés után egyébként már 7-8 héttel újra élete része lett a mozgás.

Még több tippet olvashattok, és még több képet nézhettek Vikiről Fitneszanyu blogján a Caféblogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top