Életmód

A nyár elmúlt, a körömgomba itt maradt

A legmelegebb hónapok különösen kedveznek a lábgomba kialakulásának, ami könnyen átterjedhet a körömre is. Szerencsére a megoldás egyszerűbb, mint gondolnánk.

A nyár elmúlt, a körömgomba itt maradt

Hogyan ismerem fel?

A nyári időszak után érdemes megvizsgálnunk magunkat. A bőrgombától eltérően a köröm gombás fertőzése nem jár viszketéssel, és sokáig észrevétlen maradhat. A fertőzés a köröm megvastagodásával, töredezettségével jár, felülete fehér vagy sárgás színűvé válik. Fájdalom akkor jelentkezik, ha a megvastagodott körmöt elkezdi nyomni a szűkebb cipő. Ha bizonytalan a tüneteket illetően, vagy körme sötét, fekete elszíneződést mutat, mindenképpen forduljon szakorvoshoz!

A nyár elmúlt, a körömgomba itt maradt

Canesproval az egészséges körmökért!

A láb szépségéhez a körmök szépsége is hozzájárul, ezért mindenképpen érdemes az  esetleges gombás fertőzésekkel is foglalkozunk. A körömgomba esztétikailag kellemetlen, és meglehetősen makacs fertőzés, éppen ezért a Canespro és Canesten Plus olyan 2 fázisú megoldást kínál, mellyel hatékonyan, könnyűszerrel mondhatunk búcsút a köröm mélyebb rétegeiben megtelepedő gombának is. A kezelés mindössze 6 hetet igényel, míg más körömgomba elleni szerek esetében ez akár 52 hét is lehet.

2 fázisú, hatékony megoldás

Annak érdekében, hogy a fertőzés ne terjedjen tovább, fontos eltávolítani a fertőzött körömrészt. Az első fázisban a Canespro kenőcs felpuhítja a beteg körömrészt, mely ezáltal könnyen és fájdalommentesen eltávolítható lesz. A Canesproban lévő gombaölő hatóanyag pedig a körömrétegek mélyére hatolva, közvetlenül a fertőzés forrásánál pusztítja el a gombát. A második fázisban a Canesten Plus krém gyökerestől szünteti meg a fertőzést.

A nyár elmúlt, a körömgomba itt maradt

A Canespro és Canesten Plus krém klinikailag bizonyított hatékonysága segít megszabadulni a körömgombától. Érdemes a kezelést már most elkezdeni, így körmeinket újra egészségessé és széppé varázsolhatjuk, hogy félelem nélkül várhassuk a következő nyári szezont!

www.canesten.hu

Vény nélkül kapható gyógyszerek.  Canesten Plus hatóanyaga: bifonazol.

—————————————————————————————————————————–

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

gyógyszerészét!

—————————————————————————————————————————–

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top