Életmód

A női láb a világ nyolcadik csodája?

Legalábbis egy egyetemi gólyatábor fiúcsapata szerint. A városi legenda úgy szól, hogy a bohókás társaság még hivatalosan is szerette volna a megtisztelő címre bejegyeztetni a szebbik nem kecses végtagjait – nyilván kevés eredménnyel.

A női láb a világ nyolcadik csodája?

A férfiak figyelnek rá

A lábak mindig is a női szépség egyik legfontosabb összetevői voltak. Számtalan tanulmány foglalkozik azzal, hogy a férfiak a vonzó szempár, a formás fenék, a kerekded mellek vagy a szépen ívelő száj mellett komoly figyelmet fordítanak az alsó végtagokra.

Figyeljünk mi is!

Lábunk ápolása persze nem csak a férfiak örömét szolgálja – saját komfortérzetünket és egészségtudatunkat nagyon le tudja rontani egy kellemetlen fertőzés.

A női láb a világ nyolcadik csodája?

Canespróval az egészséges körmökért!

A láb szépségéhez a körmök szépsége is hozzájárul, ezért mindenképpen érdemes az  esetleges gombás fertőzésekkel is foglalkozunk. A körömgomba esztétikailag kellemetlen és meglehetősen makacs fertőzés, éppen ezért a Canespro és Canesten Plus olyan 2 fázisú megoldást kínál, mellyel hatékonyan, könnyűszerrel mondhatunk búcsút a köröm mélyebb rétegeiben megtelepedő gombának is. A kezelés mindössze 6 hetet igényel, ami a legrövidebb felületi kezelésnél is kétszer gyorsabb megoldás.

2 fázisú, hatékony megoldás

Annak érdekében, hogy a fertőzés ne terjedjen tovább, és újra szép, egészséges köröm nőjön, fontos eltávolítani a fertőzött körömrészt. Az első fázisban a Canespro kenőcs felpuhítja a beteg körömrészt, mely ezáltal könnyen és fájdalommentesen eltávolítható lesz. A Canespróban lévő gombaölő hatóanyag pedig a körömrétegek mélyére hatolva, közvetlenül a fertőzés forrásánál pusztítja el a gombát. A második fázisban a Canesten Plus krém gyökerestől szünteti meg a fertőzést.

A női láb a világ nyolcadik csodája?

A Canespro és Canesten Plus krém bizonyított hatékonysága segít megszabadulni a körömgombától. Körmeidet így újra egészségessé és széppé varázsolhatod, ezzel nemcsak önmagadnak, de partnerednek is örömet okozva…

www.canesten.hu

Vény nélkül kapható gyógyszerek.  Canesten Plus hatóanyaga: bifonazol.

—————————————————————————————————————————-

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

gyógyszerészét!

—————————————————————————————————————————-

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top