Életmód

Mobilalkalmazással a rák ellen

Megjelent egy új mobilalkalmazás, amely azoknak a nőknek kíván segítséget és információt nyújtani, akik emlőrák-diagnózissal szembesülnek.

Breast Partner néven új mobilapplikáció tölthető le az Android és Apple Store-okból,  lépésről lépésre mutatja be a felhasználóknak azt az orvoscsoportot (onkoteam), amely egy mellrákdiagnózis után a beteget elvezeti a szükséges vizsgálatoktól a kezelésekig.

Ma már bizonyított tény, hogy a mellrák időben történő felismerésével a betegség több mint 90 százalékos biztonsággal gyógyítható. Ennek ellenére az államilag szervezett ingyenes emlőrák-szűréseken az utóbbi években nőtt ugyan a részvételi arány, de még mindig csak 45 százalék körül mozog az országos átlag. Ehhez az is hozzájárul, hogy a mai napig sok nő nincs tisztában azzal, mi történik a mellrák diagnózisa után, kik és hogyan vezetik végig az egyes lépéseken egészen a gyógyulásig. Ezen segít most a Breast Partner mobilalkalmazás.

Az applikációt ezekről az oldalakról töltheted le:

Android rendszerre innen

iOS rendszerre innen 

Mobilalkalmazással a rák ellen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top