Életmód

Erényövet rakott barátnőjére egy 40 éves férfi

A lelakatolt farmertől remélte, hogy a fiatal kedvese nem csalja meg. Arra azonban nem gondolt, hogy a nő még a mosdót sem tudja használni.

A mexikói Veracruz állam egyik szegény falujában egy 25 éves nő azzal állított be a rendőrségre, hogy iszonyú fájdalmai vannak, mivel órák óta nem tud vécére menni. A barátja ugyanis lelakatolta a farmerját azért, hogy a távollétében nehogy megcsalhassa – számolt be a CNN. Az erényövet kapott hölgy pedig nem mert ollót ragadni, hogy egyszerűen levágja a nadrág gomblyukán és az övtartón áthúzott lakatot, mert attól tartott, hogy a 40 éves barátja nagyon dühös lesz rá.

Erényöv viselésére köteleztek egy 25 éves nőt

A hatóság emberei a féltékeny férfit őrizetbe vették, s elkérték tőle a kulcsot, hogy kiszabadíthassák a kedvesét. Pár órával később azonban szabadon engedték az illetőt, de előtte a rendőrök aláírattak vele egy nyilatkozatot, miszerint többé nem fogja lelakatolni a barátnője nadrágját, illetve más módon sem fogja bántalmazni.

Kérdés, mennyire lesz hosszú életű ez a fogadalom.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top