Életmód

5 indok a kávéfogyasztás mellett

Rohanó világunkban nem mindig jut idő testi-lelki egyensúlyunkra. A kiegyensúlyozott táplálkozás, a heti testmozgás, a folyadékbevitel elengedhetetlen ahhoz, hogy be tudjuk fogadni a külső ingerek sokaságát. Egy jó kávé segít abban, hogy egy apró lépést tegyünk belső harmóniánk megteremtéséhez.

1. Hozzájárul a kikapcsolódáshoz

A kávéfogyasztók többsége nem tudja elképzelni a reggelt kedvenc feketéje nélkül, érdemes azonban megadni az időt a kávézás élvezetének. Ülj le akár öt percre, hogy elfogyaszd kávédat, és közben szusszanj egyet, gyűjts erőt a naphoz, gondold át a napi feladataidat. Ez a módszerrel sokkal hatékonyabban és összeszedettebben tudod majd a munkádat végezni. Szánj magadra egy kis relaxidőt a nap folyamán akár többször is egy csésze kávé mellett.

2. Fokozza a szellemi éberséget

A kávé fokozza az éberséget és a koncentrációt, így segít, hogy a legtöbbet hozd ki magadból, legyen szó munkáról vagy éppen tanulásról. Egy jó fekete elfogyasztása így nemcsak a kikapcsolódásban, de a figyelmed összpontosításában is igazi társad lehet.

3. Napi 2-3 csésze kávé

A kávénak minden napszakban van létjogosultsága. Naponta többször szánjunk időt a kikapcsolódásra egy jó fekete mellett. Napi 2-3 csésze kávé egészséges étrendünk része lehet, ráadásul az instant kávéval még időt is spórolhatunk anélkül, hogy a minőség rovására menne.

5 indok a kávéfogyasztás mellett

 

4. A kapcsolatépítés motorja

A mai személytelen világban az emberi kapcsolatok sokkal felszínesebbekké váltak. Az embereknek kevesebb idejük van barátaikra, szeretteikre. Egy kis odafigyeléssel azonban ezen is lehet segíteni. Nem létezik olyan probléma, melyen egy kávéval egybekötött beszélgetés ne segítene, hiszen a kávé nem csak ellazít, de bensőséges hangulatot is teremt.

5. Az instant kávé 100% valódi kávéból készül.

A világ első instant kávéja, a NESCAFÉ 1939-ben jelent meg. Az instant granulátum azóta is ugyanúgy 100% valódi kávéból készül, mint ha te főznéd meg otthon. Nem tartalmaz hozzáadott anyagokat; a különbség csupán annyi, hogy előre lefőzik neked. Így amikor a granulátumhoz forró vizet öntünk, ugyanolyan ízletes, jó minőségű kávét kapunk, csupán egyszerűbb és kényelmesebb módon.

 

Fedezd fel a zöld kávé világát!

A NESCAFÉ Green blend igazi kávékülönlegesség a zöld kávé természetességével és a pörkölt kávé gazdag aromájával.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top