Életmód

Olcsó tippek a húsvéti készülődéshez!

Húsvéti sonkafőzés, ünnepi asztaldísz, legtutibb olcsó süti receptek. A Válaszkeresőn minden húsvéti kérdésre megtalálod a választ!

Mi már nagyon várjuk a húsvétot, és szerencsére ti is nagyon készültök, hogy igazi ünnepi hangulatot varázsoljatok az otthonotokba. Az ilyenkor klasszikus kérdés természetesen a Nők Lapja Café Válaszkereső oldalán is felmerült: mire figyeljek a húsvéti sonka vásárlásnál és hogyan kell húsvéti sonkát főzni? Szerencsére nem nagy ördöngösség, és sokan – szakértők és fórumozók is – leírják, ők hogyan készítik.  „Annyi hideg vízbe tedd fel főni, hogy jól ellepje a sonkát” – tanácsolja Desperito, de a többiek trükkjeit is elolvashatod.

Olcsó tippek a húsvéti készülődéshez!

Olcsó és finom sütirecepteket keres az egyik olvasónk. Nézd meg te is, milyen recepteket javasolnak a többiek! Próbáld ki, vagy oszd meg a Válaszkereső fórumán a Te legkedvesebb húsvéti sütemény receptjeidet!

Nemcsak recepteket találhatsz a Válaszkereső oldalon, hanem húsvéti díszítési tippeket is. „Milyen húsvéti díszeket tudnánk a gyerekekkel együtt elkészíteni?” – kérdezi egy lelkes anyuka. Tojásállatkáktól kezdve a kivágható sablonokon keresztül sok aranyos ötletet találhatsz.

Nézzetek körül a Válaszkeresőn, mert egy csomó húsvéti tippet találhattok. Persze nemcsak ebben a témában írhattok, ha egészen más érdekel, akkor is érdemes benézni, hiszen szinte bármilyen témában kérdezhetsz, legyen az párkapcsolat, életmód, vagy épp ezotéria – a szakértőink vagy a többi olvasó szívesen segítenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top