Életmód

Így méregteleníts babavárás előtt!

Búzafű vagy csalánolaj?Gyerekeknek is jót tesz a méregtelenítés? Válaszok a Nők Lapja Café válaszkereső oldalán!

Igaz, a tavasz megint visszavonulót fújt egy időre,  a Válaszkeresőn a hét témája mégis a tavaszi méregtelenítés volt.

„Kisgyereknél lehet méregtelenítést alkalmazni?” – kérdezi Molnark45, egy aggódó anyuka, aki a kisfiát a gyógyszereken túl máshogy is kezelné. Szakértőnk válaszát itt elolvashatod. Rikotos pedig arra kíváncsi, hogy a fogamzásgátlás és a méregtelenítés, hogyan fér össze.  „A szervezetet rettentően igénybe veszi a fogamzásgátló tabletta szedése – bármit is mondanak a hormontartalomról, ha már beleszól a szervezet egészséges működésébe” – válaszol Nagy Eszter Anna, szakértőnk az olvasónk kérdésére, és több megoldást is javasol.

Így méregteleníts babavárás előtt!

Biztos sokan kíváncsiak arra, hogyan készítsék fel a testüket a babavárásra. Évike is ezt kérdezi a Válaszkereső oldalunkon. „Reggelente igyon egy fél dl búzafűlevet” – javasolja kezdésnek Hajdú Zsuzsa szakértőnk. Persze több hasznos méregtelítő kúrát találhatsz, csak meg kell találnod a kedvedre valót!

Hanna is kisbabát tervez, ő a méregtelenítő gyógynövényekről érdeklődik a Válaszkereső oldalon. Szagosmüge, benedekfű – ez csak kettő a javasolt gyógytea kínálatból. Itt azt is megtalálhatjátok, hogyan kell szakszerűen elkészíteni a méregtelenítő gyógyteákat.

Persze nemcsak ebben a témában írhattok a Válaszkeresőre, ha téged egészen más érdekel, akkor is érdemes benézned, hiszen szinte bármilyen témában kérdezhetsz, legyen az párkapcsolat, életmód, vagy épp ezotéria – a szakértőink vagy a többi olvasó szívesen segítenek. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top