Életmód

Meztelenül jógáznak a félénk pasik

Önbizalom-fejlesztőnek tartják, ezért jelentkeznek csapatostul a meztelen jógaórákra egy kanadai városkában. Kizárólag férfiak mehetnek.

„Van, aki csak meztelen akar lenni, ez olyasmi, ami szerepel a bakancslistáján, de sokan azért jönnek, hogy fejlesszék az önbizalmukat – mondja a különös jógaóra vezetője, Chris McBain. – A meztelenül végzett jóga segít szembenézni a félelmeiddel, és az a legszebb az egészben, hogy a teremben senki nem fog ujjal mutogatni rád vagy kinevetni.”

Meztelenül jógáznak a félénk pasik

Nem valószínű, hogy bevállalnánk egy ilyen önbizalom-növelő módszert, hiszen meztelenül állni egy csomó idegen ember előtt elég rémisztő. De úgy tűnik, az órán részt vevő pasik nem így gondolják. A ruhában végzett jóga pedig sok sztárnak segített talpra állni.

„Ruhában szoktam jógázni, de ruha nélkül segít a saját magad építette falakat leküzdeni. Ez pont olyan dolog, amin előtte nem kell gondolkodni, hogy menj vagy ne, csak fogd a jógaszőnyeged, és menj” – tanácsolja a bizonytalankodóknak Jordan Kelly. A módszer hívei szerint néhány gyakorlatot ruha nélkül sokkal könnyebb elvégezni. Hát sok sikert!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top