Életmód

Netes sztár lett az emberarcú kutyus

A különös ábrázatú négylábú órák alatt sztár lett az interneten.

Egy amerikai állatotthon gazdira váró védenceit bemutató weboldalon bukkant fel a napokban ez a fotó Tonikról, a két év körüli kan kutyáról. Az uszkár–shih-tzu keverék kutyust nem mindennapi külsővel áldotta meg a természet: a pofija döbbenetesen hasonlít egy idős, szomorkás emberi arcra.

Forrás: petfinder.com
Forrás: petfinder.com

Az ismertetőből kiderül, hogy a korábban feltehetőleg kóbor kutyaként tengődő állatot rossz állapotban, egy sintértelepről, altatás elől mentették ki az állatvédők. Mostanra fizikailag összeszedte magát, más kutyákkal is kiválóan kijön, viszont egy kissé bizalmatlan, ezért sok türelemre és pozitív energiára van szüksége.

Az emberarcú kutyáról készült fotó szinte órák alatt bejárta a webet, és már többen is jelentkeztek, hogy szeretnék örökbe fogadni az újdonsült internetes sztárt. Az illetékeseknek már csak ki kell választaniuk a legalkalmasabb gazdijelöltet, aki mellett végre önfeledt, boldog kutya válhat a sokat szenvedett kis jószágból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top