Életmód

Nagy feneket műttetnek maguknak a nők

Zsírleszívás helyett inkább formásabbra töltetik a domborulataikat.

Nagy feneket műttetnek maguknak a nők A nőies domborulataikról híres celebek – mint például Jennifer Lopez vagy a fenékkirálynő Kim Kardsahian – újra divatba hozták a formás, méretes popsit, és a trend Amerika után már Európában is hódít.  

A Brit Esztétikai Plasztikai Sebészek Egyesületének legfrissebb jelentése szerint 2012-ben a sajátzsír-átültetéssel végzett plasztikai beavatkozások száma megelőzte a zsírleszívásokét.

A sajátzsír-átültetés ugyan már 70 éve létező módszer, ám csak az elmúlt években vált igazán felkapottá, részben a műtéti technikák fejlődésének köszönhetően, részben pedig a PIP-implantátumokkal kapcsolatos botrány következményeképp.  A mellek és az orcák mellett egyre több nő tölteti fel más testtájakról áthelyezett, saját zsírjával a combját és a fenekét is. Míg azonban a tengerentúlon a nők gyakran kimondottan nagy feneket kérnek a plasztikai sebésztől, addig az európai nők egyelőre még az arányos formákat részesítik előnyben.

Keressük 2013 bloggerináját!

Rendszeresen megmondod a magadét, vagy tippeket, ötleteket adsz másoknak a blogodban? Jelentkezz, vagy jelölj másokat, hogy közösen megtaláljuk 2013 legjobb női bloggerét! Bővebben itt olvashatsz a Nők Lapja Café és a Caféblog bloggerversenyéről.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top