Életmód

A székes zumba az új fitnesztrend

Még ütősebb, mint a hagyományos zumba. Akár 800 kalóriát is elégethetsz egy óra alatt.

A székes zumba az új fitnesztrendA zumba évek óta az egyik legnépszerűbb fitneszirányzat, melynek egy újabb változata is megjelent, nevezetesen a zumba sentao, vagyis a székes zumba. A edzés ugyanúgy a kolumbiai tánc lépéseire épül, azonban a koreográfiába egy szék is bekerül.

A szék használatával a testet még intenzívebben átmozgathatjuk, a mozgásforma erősít, fokozza a szív munkáját, javítja a tartást, valamint az egyensúlyérzéket. Míg hagyományos zumbával közelítőleg 600 kalóriát égethetünk el egy óra alatt, székes zumbával akár 800-at is.

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása

mobil dobozMit ígér a horoszkópod aznapra, ki villantotta a legtrendibb ruhát a vörös szőnyegen, jól jönne egy klassz recept ebédre? Ezentúl nem kell gép elé ülnöd, hogy mindezt elolvashasd itt nálunk, mert az új Nők Lapja Café alkalmazással akár a buszon ülve vagy sorban állva, de a reggeli kávéd mellett is átböngészheted híreinket!

– Itt töltheted le az alkalmazást iPhone-ra!
– Itt töltheted le az alkalmazást Android mobilra!
– Itt töltheted le az alkalmazást Windows Phone-ra!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top