Életmód

Mit csinálj, ha zsíros a bőröd?

Nem tudod, hogyan alapozd a zsíros bőrödet? Pedig ott a válasz Nők Lapja Café Válaszkereső oldalán.

Mindenkinek megvan a maga keresztje (meg a bőre). De jó tudni, hogy nem vagyunk egyedül, például ha zsíros a bőrünk. A Nők Lapja Café Válaszkereső oldalát sokan keresték fel a témában. Lássuk, mit tanácsoltak a szakértőink és az olvasók a bizonytalanoknak!

Spencikes2 azt szeretné tudni, hogy zsíros bőrre milyen alapozó ajánlott. Kilin Gyöngyi szakértőnk szerint a bőr zsírosodása belülről történik, ezért mindegy, hogy milyen alapozót használ a kérdező. Persze nem szabad elkeseredni, van megoldás!

Mit csinálj, ha zsíros a bőröd?

 

Hasonló a kérdése Kacifantoskának, aki azt szeretné megtudni, ha alapozót vásárol zsíros bőrre, mit érdemes nézni a dobozon, mire figyeljen. Nemcsak szakértőnk válaszolt a kérdésre, hanem lelkes fórumozók is segítenek választ találni. „Ha alapozóecsetet használsz és körkörös mozdulatokkal viszed fel a terméket, a pórusokat gyönyörűen el tudod tüntetni!” – tanácsolja NoemiK73.

Zsóka is arra kíváncsi, milyen alapozót válasszon, ha nagyon világos és zsíros a bőre. Hölgyemény pedig azt szeretné megtudni, hogy jók-e a minerál ásványi alapozók és púderek ilyen probléma esetén, a Válaszkereső szakértője pedig segít neki eligazodni az alapozórengetegben.

Ha van egy jó tipped, vagy te is kíváncsi vagy, mit tanácsolnak a többiek, akkor klikkelj a Nők Lapja Café Válaszkereső oldalára. De ha téged egészen más érdekel, akkor is érdemes benézned a Válaszkeresőre, hiszen szinte bármilyen témában kérdezhetsz, legyen az párkapcsolat, életmód, vagy épp ezotéria – mindig lesz valaki, akit monitornál találsz, és segít neked!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top