Életmód

A férfiak titkolják, ha fogyókúráznak

Nemcsak a nők nincsenek megelégedve a testükkel, a férfiak 90 százaléka is szívesen megszabadulna pár kilótól egy friss kutatás szerint.

Valahogy sokkal megszokottabb dolog, ha a kolléganők megosztják egymással a legtutibb fogyókúrás tippjeiket, de azt nem szoktuk hallani, hogy férfi kollégáink teszik ezt.  Pedig lehet, hogy titokban fogyókúráznak, de háromból egy pasi mélyen titkolja – egyszerűen szégyellik.

A férfiak titkolják, ha fogyókúráznak

Egy kutatás szerint a férfiak 90 százaléka szívesen megszabadulna néhány kilótól, persze ez nem azt jelenti, hogy ennyien fogyókúráznak is. Ha viszont belekezdenek, azért teszik, hogy nagyobb önbizalomra tegyenek szert és jobban tetsszenek másoknak. És azért is, hogy egészségesebbek legyenek.

Túl sok süti és túl sok sör – a pasik szerint ezért túlsúlyosak, és sokszor rendelnek kaját, de nem figyelik, hogy az egészséges is legyen. Minden harmadik megkérdezett férfi bevallotta, egyszerűen nem tud ellenállni az édességnek, azért hízik. Valljuk be, hogy ezzel, mi, nők is így vagyunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top