Életmód

Készíts be egy meleg kabátot!

A hét második felében napközben 16, éjjel 2 fok is lehet, de legalább sok napsütést kapunk mellé.

készíts be egy meleg kabátot!Napsütést és esőt, hideget-meleget is kapunk a következő napokban, de az biztosan kiolvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentéséből, hogy péntekre lehűl az idő. Ma még 23-28 fok és napsütés kényeztet minket napközben, éjszakára viszont kötelező a meleg ruha, mivel 7-12 fokot jósolnak.

Hétfőn a Tiszántúlon egy szem felhő sem állhat az őszi napsugarak útjába, holnap viszont az ország északi és a Dunántúl nyugati felén várható napos idő, és a Dél-Alföld felett gyülekeznek majd a felhők. A hét első két napját megúszhatjuk esernyő nélkül, csak apróbb záporokra kell számítanunk. Szerdától aztán nyugat felől beborul az ég, és sokfelé várható eső, zápor, de csütörtöktől fokozatosan kiderül az ég.  

A hét második felében nappal már csak 16-21 fok valószínű, és éjjel tíz fok alá hűl az idő, akár 2 fok is lehet, úgyhogy szükség lehet a télikabátra és a sálra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top