Életmód

Jön az ősz, marad a 30 fokos meleg

Szombaton már megkezdődik az ősz, de szeptember elején még élvezhetjük a 30 fokos meleget.

Jön az ősz marad a 30 fokos melegPénteken az ország nagy részén folytatódik a napos, csapadékmentes idő, a Dunántúlon viszont ismét lesznek felhős területek, a nyugati határszélen lesznek akár hosszan tartó, erősen felhős időszakok is. A délutáni órákban a Kisalföldön, a Bakonyban és az Alpokalján az északnyugatira forduló szél megerősödik, másutt időnként megélénkülő délkeleti szél várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 29–34 fok lesz, északnyugaton 29 fok alatt valószínű.

Pénteken a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 9 és 14 Celsius-fok között, északnyugaton 15 fok felett, északkeleten 9 fok alatt alakul. Szombaton többnyire napos idő várható. Nyugaton lehet helyenként erősebben felhős az ég, itt zápor, zivatar is előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet 9–16, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 29–34 fok lesz, de az Alpokalján ennél több fokkal hűvösebb idő várható. Hidegfronti hatásra lehet számítani.

Vasárnap az ország legnagyobb részén túlnyomóan napos, fátyolfelhős, csapadékmentes idő várható. A legalacsonyabb hőmérséklet várhatóan 9–16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26–33 fok lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top