Életmód

Amnézia hatására fogyta le súlya felét

Amikor már a saját fiát sem ismerte fel, rádöbbent, hogy életmódot kell váltania. Sikerült neki.

A 35 éves Lynn Flitcroft egyértelműen egészségtelen életmódjának eredményeképp hízott el. Egyáltalán nem sportolt, viszont rengeteg zsíros ételt, édességet, rágcsálnivalót és péksüteményt fogyasztott. 160 kilóra hízott, a férje elhagyta, és egyedül maradt 4 éves kisfiával.

A bajokat tovább tetézte, hogy a túlsúly olyan egészségügyi gondokat okozott nála, hogy kórházba került. Két hétig eszméletlen volt, és amikor magához tért, szinte semmire sem emlékezett korábbi életéből, írni-olvasni is elfelejtett, és még a saját gyermekét sem ismerte fel. Ekkor határozta el, hogy gyógyulása érdekében életmódot vált és megszabadul túlsúlyától.

3 évvel ezelőtt és napjainkban

3 évvel ezelőtt és napjainkban

Forrás: dailymail.co.uk 

 

Drasztikus diétába kezdett, ám a sikerek nem jöttek könnyen, ezért csatlakozott egy fogyókúrás klubhoz. A klasszikus, mindig bevált recept – egészséges táplálkozás, plusz rendszeres testmozgás – hatott, és végül elkezdtek róla fogyatkozni a kilók.

3 év telt el azóta, és Lynn közel 70 kilóval könnyebb, mint egykor, az álomsúlyához azonban még szeretne leadni néhány kilót. Fogyása önbizalmat is adott neki, olyannyira, hogy ma már táncosként tagja egy amatőr színtársulatnak, fogyiklubjában pedig az Év Nőjének is megválasztották.

A fogyáshoz persze sok minden más is adhat motivációt: egy brit nő az ikertestvérétől, egy másik viszont a kutyájától kapott kedvet a fogyáshoz.  Egy fiatal férfi pedig azért adott le 112 kilót, hogy végre rátaláljon a szerelem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top